Brukere av Samsung-enheter kan oppleve problemer med nettsiden vår. Dette skjer fordi Samsung-enheter er designet til å brukes med en Samsung-nettleser. Samsung-nettleseren støtter ikke nettsiden vår.

Det beste du kan gjøre er å bruke Google Chrome som nettleser Chromeog velge den som standard nettleser på telefonen din eller tabletten.

Stegene til å velge Google Chrome som standard nettleser er som følger:

1. Gå til Google Innstillinger på Android-enheten din ved å klikke på en av disse (avhenging av enheten din):
    • Åpne app-innstillingene på enheten din. Scroll nedover og velg Google.
    • Åpne en separat app med navnet Google InnstillingerGoogle Instellingen.
  2. Klikk på apper.
  3. Åpne opp standard-appene dine:
    • Klikk øverst til høre på innstillingerInstellingen. Klikk på Browser-app under Standard.
    • Klikk på Avansert en vervolgens Standardapper en vervolgens Browser-app.
  4. Klikk på Chrome Chrome.