Du kan deaktivere medlemskapet ditt når som helst. Dersom du deaktiverer medlemskapet ditt mens du har prøveperiode vil kontoen din ikke trekkes. Du kan da fortsette å bruke New Faith Network fram til slutten av prøveperioden din eller medlemskapstiden din.