Hvor lang er kansellerings-tiden til New Faith Network?

Du kan deaktivere medlemskapet ditt når som helst.

Er du en ny kunde? De første 14 dagene får du gratis tilgang til alle filmer, serier, foredragsholdere og andre inspirerende historier. Hvis du kansellerer abonnementet ditt hos New Faith Network i løpet av den 14-dagers gratis prøveperioden, trekkes det ikke penger fra kontoen din. Du kan fortsette å bruke New Faith Network til prøveperioden er utløpt.

Du er ansvarlig for korrekt avslutning av abonnementet. For å kansellere abonnementet ditt, må du følge disse trinnene. Hvordan avslutter jeg abonnementet mitt eller setter det på pause?