Jeg er ikke kunde enda. Hvordan oppretter jeg en konto?

Telefon / smarttelefon

For å opprette en konto, må du besøke vår nettside www.newfaithnetwork.com. Klikk på menyen øverst til venstre. Klikk deretter på den røde "Registrer"-knappen. Fullfør registreringen med følgende trinn:

Trinn 1: Skriv inn en gyldig e-postadresse og fyll ut passord. Du kan også registrere deg via Facebook-kontoen din.

Trinn 2: Velg et månedlig eller årlig abonnement. Har du en kupong eller kampanjekode? Skriv inn det her. Klikk på 'Neste trinn'.

Trinn 3: Klikk på "Kontroller betalingsinformasjonen".

Trinn 4: Velg betalingsmåte og angi betalingsinformasjon for å aktivere 14-dagers gratis prøveperiode. For å gjennomføre dette krever vi en verifikasjon transaksjon på 0.40NOK.

Trinn 5: For å være sikker på at du eier e-postadressen du oppga, sender vi en bekreftelseslink til denne e-postadressen. Klikk på denne lenken for å aktivere kontoen din.

MERKNAD: Du kan ikke opprette en konto via appen.

PC

For å opprette en konto, gå til nettsiden vår www.newfaithnetwork.com og klikk på den røde 'Registrer' -knappen øverst til høyre.

Trinn 1: Angi en gyldig e-postadresse og passord. Du kan også registrere deg via Facebook-kontoen din.

Trinn 2: Velg et månedlig eller årlig abonnement. Har du en kupong eller kampanjekode? Skriv inn det også. Klikk på 'Neste trinn'.

Trinn 3: Klikk på "Kontroller betalingsinformasjonen".

Trinn 4: Velg betalingsmåte og angi betalingsinformasjon for å starte 14-dagers gratis prøveperiode. For å gjennomføre dette må du gjennomføre en verifikasjon transaksjon på 0.40 NOK fra kontoen din.

Trinn 5: For å være sikker på at du eier e-postadressen du oppga, sender vi en bekreftelseslink til denne e-postadressen. Klikk på denne lenken for å aktivere kontoen din.

Du kan finne kontoen din ved å klikke på "Profil" øverst til høyre på siden.

Har du ikke mottatt en e-post? Kanskje e-posten havnet i spam-filteret. Stemmer dette? Angi at e-posten ikke er spam, og / eller legg e-postadressen (noreply@newfaithnetwork.com) til adresselisten din.

Finner du ikke mailen i spam-siden heller? Du kan be om en ny aktiveringslenke via profilsiden din.

Fungerer det ikke? Vi hjelper deg gjerne! Kontakt oss ved å klikke på konvolutten nederst til høyre.