New Faith Network sine videoer kan sees ved å bruke internett. Du kan bruke følgende enheter: datamaskin, laptop, smart-telefon og tablet. New Faith Network kan også strømmes til TVen din ved å bruke Apple Airplay   og Google Chromecast eller ved å koble PCen din til TVen ved hjelp av en HDMI-kabel. Klikk her for å se en video med forklaring.

Dessverre er det ikke mulig å streame New Faith Network til TVen ved å bruke Chromecast 1-kontroller (Playstation, Xbox etc.), nettleseren til en smart-telefon eller (Android) TV-bokser.