Se New Faith Network på din LG TV

Systemkrav

New Faith Network-appen er tilgjengelig for følgende operativsystemer:

- Versjoner av WebOS 4.0.0 og nyere

Vil du vite hvilken versjon du har? Gå til "Innstillinger" og se under "System".

Kom i gang

Steg 1: Gå til Play Butikk på enheten din og søk etter New Faith Network-appen.

Steg 2: Last ned appen.

Steg 3: Logg inn med e-postadressen din og passordet, eller via QR-koden.

Steg 4: Nyt visningen!

Ekstra tips: Legg til appen i favorittene dine

1. Legg til appen i favorittene dine: De nøyaktige trinnene kan variere avhengig av TV-modellen din, men vanligvis kan du klikke på "Legg til i favoritter" eller en lignende opsjon, eller merke den som en favoritt.

2. Bekreft tillegg: Du må kanskje bekrefte tillegget ved å trykke på "Lagre" eller en lignende knapp.

3. Gå tilbake til hjemskjermen: Trykk på knappen som tar deg tilbake til TVens hjemskjerm.

4. Åpne favorittene dine: Vanligvis, se etter en spesifikk seksjon på hjemskjermen eller i TV-menyen der du kan finne favorittene dine. New Faith Network-appen skal vises der.