Se New Faith Network på din Android TV

Systemkrav
New Faith Network-appen er tilgjengelig for følgende operativsystemer:

- Versjoner av Android TV 7.1 og nyere

Ønsker du å vite hvilken versjon du har? Gå til "Innstillinger" og se under "System".

Kom i gang
Trinn 1: Gå til Play Butikk på enheten din og søk etter New Faith Network-appen.
Trinn 2: Last ned appen.
Trinn 3: Logg inn med din e-postadresse og passord, eller via QR-koden.
Trinn 4: Nyt visningen din!

Ekstra tips: Legg appen til i favoritter umiddelbart slik at du enkelt kan finne New Faith Network-appen. Slik gjør du det:
1. Marker appen: Når appen er valgt, hold "Enter"-knappen nede (vanligvis merket som "OK" på fjernkontrollen) i noen sekunder. Dette vil åpne en ny meny med alternativer.
2. Legg til appen i favoritter: I menyen som vises, vil du se ulike alternativer. Se etter noe som ligner på "Legg til i favoritter" eller "Legg til på hjemmesiden" (nøyaktig formulering kan variere avhengig av TV-modellen din og programvareversjonen). Velg denne muligheten.
3. Bekreft tillegget: Du må kanskje bekrefte tillegget til favoritter ved å trykke "Enter"-knappen igjen.