For å se New Faith Network på din Apple TV

Systemkrav:

New Faith Network-appen er tilgjengelig for følgende operativsystemer:

Versjoner av tvOS 12.4.1 og nyere

Vil du vite hvilken versjon du har? Gå til "Innstillinger" og sjekk under "System."

Kom i gang

Trinn 1: Gå til App Store på enheten din og søk etter New Faith Network-appen.

Trinn 2: Last ned appen.

Trinn 3: Logg inn med din e-postadresse og passord, eller via QR-koden.

Trinn 4: Nyt visningen!

Ekstra tips: Legg til appen på hjemskjermen umiddelbart slik at du enkelt kan finne New Faith Network-appen.

Trinn 1: Gå tilbake til hjemskjermen: Når appen er lastet ned og installert, kan du gå tilbake til Apple TV-hjemskjermen ved å trykke på "Meny"-knappen (øverste venstre knapp på fjernkontrollen).

Trinn 2: Flytt appen: Hvis du ønsker at appen skal være på en bestemt posisjon på hjemskjermen, velg appen ved å klikke på den og hold ned touchpaden til appen begynner å riste. Du kan nå flytte appen ved å bruke fjernkontrollen. Plasser appen på ønsket posisjon og klikk på touchpaden for å bekrefte.

Trinn 3: Stopp ristingen: Hvis du er fornøyd med appens posisjon, stopp ristingen ved å klikke på touchpaden igjen. Appen vil nå bli værende i den posisjonen på hjemskjermen.