Hvorfor ser jeg et bilde, men ikke en "spill-av"-knapp?

Nettstedet New Faith Network kan se IP-adressen din. Hvis IP-adressen din ikke er fra Nederland, Belgia, Luxemburg, Sverige eller Norge, blokkerer New Faith Network muligheten til å se videoer. Da er det kun et bilde som er synlig, og ingen avspillingsknapp.

Du kan sjekke IP-adressen din via følgende lenke: Hva er min IP? Slå opp IP-adressen din. På denne nettsiden kan du enkelt sjekke lokasjonen til IP-adressen din. Er du i Nederland, men indikerer den at du er i et annet land? Kontakt internettleverandøren din.