Det er forskjellige måter å se New Faith Network på TVen din!

Google Chromecast

1. Sjekk at TVen din er på riktig HDMI-kanal.
  2. Slå på filmen på enheten din.
  3. I video-spilleren vil du se Chromecast-ikonet. Klikk på ikonet og velg din Google Chromecast.
  4. Med en gang filmen eller serien starter, vil den avspilles fra TVen.

Apple Airplay

For å bruke Apple Airplay trenger du en Apple-enhet. Dersom Apple-enheten din kobler seg til den, kan du bruke Apple Airplay til å avspille filmer og serier.

HDMI-kabel

Det er også mulig å koble datamaskinen din til TVen din ved å bruke en HDMI-kabel.

Dessverre er det ikke mulig å streame New Faith Network til TVen ved hjelp av Chromecast 1, konsoller (Playstation, Xbox etcetera), Chromecast Build-in (innbygget chromecast), nettleseren til en smart-TV og Android tv-bokser.