Jeg har fått et gavekort eller en kupong. Hva nå?

Du kan bruke din personlige kode for din nye eller eksisterende konto:

Har du allerede et NFN+-abonnement?

Gå til profil-innstillinger. Klikk på profil-ikonet øverst til høyre på siden og gå deretter til "profil". Under "abonnement" kan du klikke "endre". Skriv inn din personlige kode. Du finner den personlige koden nederst til høyre på gavekortet, under et skrape-felt.

Har du ikke et NFN+-abonnement enda?

Gå til newfaithnetwork.com/register. Mens du registrerer deg kan du fylle inn koden. Dette er mulig når du velger blant de forskjellige abonnementene.

For mer informasjon kan du gå til: "Hvordan oppretter jeg en konto?"

Stegene er som følger:
For å opprette en konto må du gå til nettsiden til New Faith Network og klikke øverst til venstre på de tre stripene. Deretter klikker du på den røde knappen "Registrer"

Steg 1: Klikk på knappen register.

Steg 2:  Skriv inn en gyldig epostadresse og passord. Du kan også registrere deg med Facebook.

Steg 3: Velg månedlig-, halvtårs-, eller helårs-abonnement. Har du en kupong eller promo-kode? Skriv inn denne her. Klikk på "Neste".

Steg 4: Klikk på "Velg din betalingsmetode".

Steg 5: Velg betalingsmetoden din og oppgi betalingsinformasjonen for å kunne benytte deg av den 14-dagers prøveperioden. Vi trekker 0.4 kroner fra kontoen din for å forsikre oss om at alt stemmer.

Steg 6: For å være sikker på at du eier epostadressen du oppga til oss, sender vi en aktiverings-lenke som en epost til deg. Klikk på lenken for å aktivere kontoen din.