For å kunne se filmer og serier på New Faith Network må du først ha opprettet en profil. Vi kaller det en konto. For å opprette en konto, gå til https://newfaithnetwork.com/

• Klikk på ”Registrering”.

• Angi en gyldig e-postadresse og lag et passord.

• Fyll inn betalingsinformasjon for å kunne starte den 14 dager lange gratis prøveperioden. For å kunne bekrefte kontonummeret ditt, trekker vi 0,40 kr til New Faith Network. Denne summen blir tilbakeført til kontoen din kort tid etterpå.

• Når vi har mottatt pengene, sender vi bekreftelseslenke til e-posten du har oppgitt. Klikk på lenken for å aktivere kontoen din.

Har du ikke mottatt noen e-post?

Har du ikke mottatt noen e-post? Da kan det hende at den havnet i spamfilteret ditt. Om det har skjedd, kan vi anbefale at du merker den som «ikke spam» og legger e-postadressen vår til i adresseboken din. Via profilsiden din kan du be om en ny aktiveringslenke.