Hva er New Faith Network?

New Faith Network er en online videoplattform med et bredt utvalg av kristne filmer, serier, refleksjoner og teaterforestillinger. Her kan du se kjente titler som: God’s not dead, Road to Avonlea og Highway to Heaven.

Videoplattformen er fullstendig reklamefri og tilgjengelig døgnet rundt på datamaskin, laptop, smarttelefon og nettbrett. Via Apple Airplay og Google Chromecast kan du også se filmene og seriene på TV-en din.