Har du loggat in på flera enheter? Eller har du delat dina login-uppgifter med kompisar eller familjen?

Det är möjligt att ditt konto redan används på flera enheter. Du kan max se på NFN på två enheter samtidigt.

Om du inte har loggat in på flera enheter rekommenderar vi att du byter ditt lösenord. Genom att byta ditt lösenord loggas alla enheter ut automatiskt.

Välj alltid ett säkert lösenord. Denna artikel How to change my password? berättar hur du kan ändra ditt lösenord.

Har du inte tillgång till ditt konto längre eller har ditt konto blivit hackat och lösenordet ändrats? Vänligen kontakta vår kundservice genom att klicka på det röda kuvertet i det nedre högra hörnet.