Hur kan jag ändra mitt lösenord?

Du kan ändra ditt lösenord i dina profilinställningar.

Surfplatta / Smartphone:

1. Du kan ändra dina uppgifter på sidan med dina personuppgifter.

2. Klicka på menyn med tre streck längst upp till vänster.

3. Klicka på ikonen med en person på, och välj alternativet “Profil”

4. Du kan nu klicka på “Ändra” under “Personuppgifter” för att ändra ditt för- och efternamn.

5. Bläddra nedåt. Du kan klicka på "Ändra" under "Lösenord" för att ändra ditt lösenord.

PC:

1. Du kan ändra dina uppgifter på sidan med dina personuppgifter.

2. Klicka på ikonen med en person på längst upp till höger.

3. Längst upp till vänster finns dina "Personuppgifter". Du kan klicka på “Ändra” för att ändra ditt för- och efternamn.

4. Du kan klicka på "Ändra" under "Lösenord" för att ändra ditt lösenord. Klicka på "Spara ändringar".

Glömt ditt lösenord:

Du kan ändra ditt lösenord i dina profilinställningar. Du hittar dina profilinställningar längst upp till höger. Om du glömt ditt lösenord, begär ett nytt lösenord genom att klicka på "Glömt lösenord" på inloggningsskärmen.