Waarom zegt New Faith Network dat mijn account al wordt gebruikt?

Probeer jij een account aan te maken en krijg jij de melding dat jouw account al wordt gebruikt?

Dan heb jij waarschijnlijk al een account op dit e-mailadres. Je kunt jouw wachtwoord resetten en opnieuw proberen in te loggen. In het artikel Hoe wijzig ik mijn wachtwoord? wordt beschreven hoe je jouw wachtwoord kan resetten en wijzigen.

Heb je al een account en probeer jij in te loggen dan kan dat op deze pagina Aanmelden