- Tablet/Smartphone:

1. Open de browser op jouw telefoon en ga naar newfaithnetwork.nl. (Let op: de Samsung Browser ondersteunt NFN niet!)

2. Kies voor de optie ‘aanmelden’. Deze optie vind je helemaal rechts bovenin de pagina.

3. Je krijgt nu een pop-up waar je jouw inlog gegevens kan invullen.

4. Als je dit hebt gedaan klik je op aanmelden.

- PC:

1. Ga naar newfaithnetwork.nl.

2. Kies voor de optie ‘aanmelden’. Deze optie vind je helemaal rechts bovenin de pagina.

3. Je krijgt nu een pop-up waar je jouw inlog gegevens kan invullen.

Als je dit hebt gedaan klik je op aanmelden.