Hur man tittar på New Faith Network på din Android-telefon/surfplatta

Systemkrav:

New Faith Network-appen är tillgänglig för följande operativsystem:

Android-versioner 7.0 och nyare

Vill du veta vilken version du har? Gå till "Inställningar" och kolla under "Om telefonen" eller "Programvaruinformation."

Komma igång

Steg 1: Öppna Google Play Butik på din enhet och sök efter New Faith Network-appen.

Steg 2: Ladda ner appen.

Steg 3: Logga in med din e-postadress och lösenord, eller genom att skanna den medföljande QR-koden.

Steg 4: Börja njuta av ditt innehåll!

Pro tips: Lägg till appen på din startskärm för enkel åtkomst.

Steg 1: Återgå till din startskärm: När appen är nedladdad och installerad kan du återvända till din Android-enhets startskärm genom att trycka på "Hem"-knappen.

Steg 2: Flytta om appen (valfritt): Om du vill placera appen på en specifik plats på din startskärm, tryck och håll inne appikonen tills den börjar röra sig. Du kan nu dra appen till önskad plats på skärmen. När du är nöjd med placeringen, släpp fingret för att låsa den på plats.

Steg 3: Avsluta redigeringsläget (om tillämpligt): Om du har flyttat om appen och vill spara den nya positionen, tryck helt enkelt på någonstans på skärmen utanför appen för att avsluta redigeringsläget. Appen kommer nu att stanna kvar på sin nuvarande position på din startskärm.