Så tittar du på New Faith Network på din iPhone/iPad

Systemkrav:

New Faith Network-appen är kompatibel med följande operativsystem:

iOS-versioner 12.4.1 och senare

Vill du veta vilken version du har? Gå till "Inställningar" och kontrollera under "Allmänt" -> "Om."

Komma igång

Steg 1: Öppna App Store på din enhet och sök efter New Faith Network-appen.

Steg 2: Ladda ner appen.

Steg 3: Logga in med din e-postadress och lösenord, eller genom att skanna den medföljande QR-koden.

Steg 4: Börja njuta av innehållet!

Pro tips: Lägg till appen på din startskärm för enkel åtkomst.

Steg 1: Återgå till startskärmen: Efter att du framgångsrikt har laddat ner och installerat appen kan du återvända till din iPhones eller iPads startskärm genom att trycka på "Hem"-knappen.

Steg 2: Flytta appen: Om du vill placera appen på en specifik plats på startskärmen, tryck och håll inne appikonen tills den börjar skaka. Du kan nu flytta appen genom att dra den till den önskade platsen på skärmen. När du är nöjd med placeringen, tryck var som helst på skärmen för att låsa den på plats.

Steg 3: Avsluta redigeringsläge: För att stoppa skakningen och spara appens position, tryck enkelt på "Klar"-knappen i det övre högra hörnet av skärmen. Din New Faith Network-app kommer nu att vara där du placerade den på din startskärm för snabb och enkel åtkomst.