Så här strömmar du till din TV

Om du har en strömningsenhet kan du enkelt titta på våra filmer på din TV. I den här guiden kommer vi att visa dig hur du kan strömma New Faith Network-innehåll till din TV med hjälp av en Chromecast. Låt oss komma igång!

Steg 1: Se till att din strömningsenhet är installerad och konfigurerad.
Steg 2: Försäkra dig om att din Smart TV och strömningsenheten (till exempel en smartphone eller surfplatta) är anslutna till samma Wi-Fi-nätverk.
Steg 3: Öppna New Faith Network-appen på din strömningsenhet.
Steg 4: Hitta ström-ikonen i appen och tryck på den.
Steg 5: Välj din TV/Chromecast från listan över tillgängliga enheter att strömma till.
Steg 6: New Faith Network-innehållet visas nu på din TV-skärm.
Steg 7: Använd uppspelningskontrollerna på din strömningsenhet för att hantera innehållet.
Steg 8: Avsluta strömningen genom att gå tillbaka till appen på din strömningsenhet och trycka på ström-ikonen. Välj "Avsluta strömning" för att avsluta den.