Att titta på New Faith Network på andra TV-apparater

Har du en TV från ett märke som inte nämnts? Du kan försöka hitta vår app i den butik där du vanligtvis laddar ner appar. Om du inte hittar appen där betyder det tyvärr sannolikt att din TV inte fungerar med vår app. Men oroa dig inte, du kan fortfarande titta på New Faith Network på din dator med hjälp av andra alternativ:

Alternativ 1: Använd en strömenhet:
Steg 1: Köp en strömenhet.
Steg 2: Anslut den till din TV via HDMI.
Steg 3: Installera New Faith Network-appen på strömenheten eller strömma via din telefon.
Steg 4: Starta appen och logga in för att börja titta.

Alternativ 2: Använd en HDMI-kabel:
Steg 1: Anslut en HDMI-kabel till din dator.
Steg 2: Anslut den andra änden till din TV.
Steg 3: Välj rätt HDMI-ingångskanal på din TV.
Steg 4: Besök New Faith Network-webbplatsen på din dator och titta på din TV.