Titta på New Faith Network på din Android TV

Systemkrav
New Faith Network-appen är tillgänglig för följande operativsystem:

- Versioner av Android TV 7.1 och senare

Vill du veta vilken version du har? Gå till "Inställningar" och titta under "System".

Komma igång
Steg 1: Gå till Play Butik på din enhet och sök efter New Faith Network-appen.
Steg 2: Ladda ner appen.
Steg 3: Logga in med din e-postadress och lösenord, eller via QR-koden.
Steg 4: Njut av din visning!

Extratips: Lägg till appen i dina favoriter direkt så att du enkelt kan hitta New Faith Network-appen. Så här gör du det:
1. Markera appen: När appen är vald, håll nere "Enter"-knappen (vanligtvis märkt som "OK" på fjärrkontrollen) i några sekunder. Detta öppnar en ny meny med alternativ.
2. Lägg till appen i favoriter: I menyn som visas kommer du att se olika alternativ. Letar efter något som liknar "Lägg till i favoriter" eller "Lägg till på startsidan" (exakt formulering kan variera beroende på din TV-modell och programvaruversion). Välj detta alternativ.
3. Bekräfta tillägget: Du måste kanske bekräfta tillägget till favoriter genom att trycka på "Enter"-knappen igen.