Titta på New Faith Network på din Samsung TV

Systemkrav:

New Faith Network-appen är tillgänglig för följande operativsystem:

- Versioner av Tizen 5.5 och nyare
- Versioner av Android TV 7.1 och nyare

Vill du veta vilken version du har? Gå till "Inställningar" och kolla under "System."

Kom igång:

Steg 1: Gå till Play Store på din enhet och sök efter New Faith Network-appen.

Steg 2: Ladda ner appen.

Steg 3: Logga in med din e-postadress och lösenord eller via QR-koden.

Steg 4: Njut av din visning!

Extratips: Lägg till appen i dina favoriter direkt så att du enkelt kan hitta New Faith Network-appen. Så här gör du:

Steg 1: Markera appen: När appen är markerad, håll ner "Enter"-knappen (vanligtvis märkt som "OK" på fjärrkontrollen) i några sekunder. Detta kommer att visa en ny meny med alternativ.

Steg 2: Lägg till appen i favoriter: I den meny som visas kommer du att se olika alternativ. Letar du efter något som "Lägg till i favoriter" eller "Lägg till på startsidan" (exakt formulering kan variera beroende på din TV-modell och programvaruversion). Välj detta alternativ.