Via mobilen eller surfplatta:

1. Öppna webbläsaren på din telefon och gå till newfaithnetwork.com. (Obs! Kolla här vilka webbläsare som fungerar bäst med New Faith Networks platform!)
  2. Välj alternativet "Logga in" längst upp till höger på sidan.
  3. Du kan nu fylla i dina inloggningsuppgifter i fönstret som öppnas.
  4. När du har gjort det klickar du på ‘Skicka’.

Via datorn:

1. Gå till newfaithnetwork.com (Obs! Kolla här vilka webbläsare som fungerar bäst med New Faith Networks platform!)
  2. Välj alternativet "Logga in" längst upp till höger på sidan.
  3. Du kan nu fylla i dina inloggningsuppgifter i fönstret som öppnas.
  4. När du har gjort det klickar du på ‘Skicka’.