Hur pausar eller avslutar jag min prenumeration?

Vill du avbryta din prenumeration på New Faith Network? Om du har några frågor eller klagomål gällande din prenumeration kan du alltid kontakta vår kundtjänst.

Vi hjälper gärna till! Du kan alltid välja att pausa din prenumeration, till exempel om du inte har tid att använda tjänsten under en period, och kan då komma tillbaka senare när det passar dig.

Surfplatta / Smartphone

Steg 1: Logga in på ditt konto genom att klicka på menyn uppe till vänster. Om du redan är inloggad, fortsätt till steg 2.

Steg 2: Klicka på “Konto” uppe till vänster.

Steg 3: På "Konto" ser du dina medlemsuppgifter. Längst ner ser du alternativet “Ändra”.

Steg 4: Klicka på "Ändra".

Steg 5: Klicka på "Avbryt prenumeration".

Steg 6: Nu har du möjlighet att pausa eller avsluta din prenumeration. Fortsätt till steg 10 om du vill avsluta din prenumeration.

Steg 7: Välj "Pausa".

Steg 8: Välj ett datum och fortsätt.

Steg 9: Din prenumeration är nu pausad. Vi ses snart!

Steg 10: Välj "Avsluta". Vi skickar ett bekräftelsemail till din registrerade e-postadress.

Steg 11: Din New Faith Network-prenumeration är nu avslutad.

PC

Steg 1: Logga in på ditt konto genom att klicka på “Logga in” uppe till höger. Om du redan är inloggad, fortsätt till steg 2.

Steg 2: Klicka på “Konto” längst upp till höger.

Steg 3: På "Konto" ser du dina medlemsuppgifter. Längst upp till höger ser du alternativet “Ändra”.

Steg 4: Klicka på "Ändra".

Steg 5: Klicka på "Avbryt prenumeration".

Steg 6: Nu har du möjlighet att pausa eller avsluta din prenumeration. Fortsätt till steg 10 om du vill avsluta din prenumeration.

Steg 7: Välj "Pausa".

Steg 8: Välj ett datum och fortsätt.

Steg 9: Din prenumeration är nu pausad. Vi ses snart!

Steg 10: Välj "Avsluta". Vi skickar ett bekräftelsemail till din registrerade e-postadress.

Steg 11: Din New Faith Network-prenumeration är nu avslutad.

Det är ditt eget ansvar att avbryta din prenumeration i tid. Följ dessa steg för att avbryta din prenumeration.

Är det något som inte fungerar? Vi hjälper dig gärna! Kontakta oss genom att klicka på kuvertet längst ner till höger.