Om du skulle vilja avsluta ditt abonnemang, följ stegen nedan:

Mobil / Surfplatta

Steg 1: Logga in på ditt konto.

Steg 2: Klicka på 'Profil' längst upp till vänster, så ser du 'Mitt abonnemang' till höger.

Steg 3: Scrolla nedåt. Klicka på ‘Ändra’ till höger på din kontosida.

Steg 4: Klicka nu på "Avsluta abonnemang".

Steg 5: Klicka på "Ja, jag vet säkert".

Steg 6: Du har nu avslutat ditt abonnemang på New Faith Network.

PC / Laptop

Steg 1: Logga in på ditt konto.

Steg 2: Klicka på 'Profil' längst upp till vänster, så ser du 'Mitt abonnemang' till höger.

Steg 3: Scrolla nedåt. Klicka på ‘Ändra’ till höger på din kontosida.

Steg 4: Klicka nu på "Avsluta abonnemang".

Steg 5: Klicka på "Ja, jag vet säkert".

Steg 6: Du har nu avslutat ditt abonnemang på New Faith Network.