Har du en voucher eller kampanjkod?

• Jag har en kupong eller kampanjkod och ett abonnemang;

• Jag har en kupong eller kampanjkod, men inget abonnemang;

• Jag har en kupong eller kampanjkod, men inget konto.

1. Jag har en kupong eller kampanjkod och ett abonnemang

Steg 1: Gå till din profil

Steg 2: Klicka under din prenumerationsinformation på: Jag har en kupong. Observera: det är inte möjligt att aktivera en kod under provperioden!

2. Jag har en kupong eller kampanjkod, men inget abonnemang.

Steg 1: Gå till din profil

Steg 2: Klicka under din prenumerationsinformation på: Jag har en kupong.

Steg 3: Välj det abonnemang som kupongen eller kampanjkoden är giltig för. Koden fungerar inte om du klickar på fel prenumerationsformulär!;

Steg 4: Ange kupongen eller kampanjkoden;

Steg 5: Klicka på nästa steg;

Steg 6: Klicka på 'Kontrollera dina betalningsuppgifter';

Steg 7: Välj din betalningsmetod och ange dina betalningsuppgifter. Vi verifierar ditt konto genom att debitera 2 kr från ditt konto;

Steg 8: För att vara säker på att du har den angivna e-postadressen skickar vi en bekräftelselänk till den e-postadressen. Klicka på den länken för att aktivera ditt konto;

Steg 9: Nu har du aktiverat ditt abonnemang och du kan börja titta på film. Du kan nu se New Faith Network gratis i en månad eller år (detta kan inkludera den 14-dagars kostnadsfria provperioden). Njut av alla filmer!

3. Jag har en kupong eller kampanjkod, men inget konto.

Gå till vår supportsida: Hur skapar jag ett konto?