Du kan se New Faith Networks via internet. Du kan använda: en dator, telefon eller surfplatta. Du kan också koppla New Faith Network  till din TV med hjälp av Apple Airplay  Description: https://s3.amazonaws.com/cdn.freshdesk.com/data/helpdesk/attachments/production/48017528935/original/X5vlST2ZcKTUFAxgy2ZG7v57Secm0Co3nQ.png?1575112819 och Google Chromecast Description: https://s3.amazonaws.com/cdn.freshdesk.com/data/helpdesk/attachments/production/48017528936/original/X6xVY1V5rxqV8hxoJw-gR3LJYPtX3gQrnA.png?1575112819 eller genom att koppla din dator till din TV skärm med en HDMI kabel. Click here for the explanations video

Tyvärr går det inte att använda Chromecast 1, Playstation, Xbox (etc.), smart TV webbläsare och Android tv boxar.