Hur kan jag se på New Faith Network på min TV?

1. Smart TV-app

Du kan nu ladda ner appen New Faith Network direkt på din smart-TV. Denna tjänst är tillgänglig på följande operativsystem:

Versioner av tvOS 12.4.1 till 13

Versioner av Android TV 7.1 till 10.0

Varumärken som stöder dessa operativsystem inkluderar:

Apple TV

• Apple TV HD (4) 30 oktober 2015

• Apple TV 4K (5) 21 september 2017

Android TV

• Sharp

• Sony

• Philips

• Nvidia Shield

• Xiaomi MiBox och MiBox S

Observera: det är inte alla enheter av de ovannämnda varumärkena som tillåter installation av appar, även om de tillverkades efter 2016/2017. Kontrollera versionen av ditt operativsystem och se till att din TV stöder detta.

Kommer snart: Tizen-enheter (Samsung TV: er) och WebOs-enheter (LG TV: er).

Behöver du hjälp? Vår kundtjänst hjälper dig gärna.

2. Mediaspelare

Du kan enkelt titta på dina favoritfilmer och serier på din TV med en mediaspelare. Mediaspelare som stöder detta inkluderar:

• Chromecast

• Nvidia Shield

• Xiaomi MiBox

• MiBox S

• Apple TV

Appstore

En hel del mediaspelare som Nvidia Shield och Apple TV har sin egen appbutik där du

kan ladda ner appen New Faith Network direkt.

Streaming

De flesta mediaspelare som har nämnts tidigare har en inbyggd Chromecast. Detta betyder du kan använda din mediaspelare för att streama dina favoritfilmer och serier från din smartphone, surfplatta eller om Apple TV från din Macbook. När du spelar, sök bara efter din enhet och streama till din TV.

Se till att din TV är inställd på rätt HDMI-kanal som din mediaspelare också är ansluten till.

Observera också att du bara kan använda de två sista versionerna av Google Chromecast.

3. Apple TV

Har du en iPhone eller iPad samt Apple TV? Då kan du helt enkelt streama från din telefon eller surfplatta via Apple Airplay för att titta på din TV.

4. HDMI-kabel

Har du inte möjlighet att använda Chromecast eller Apple TV? Du kan också direktansluta din bärbar dator eller dator till din TV via HDMI-kabel. Allt du behöver är en bärbar dator eller dator med en HDMI-port.

5. Chromecast

Ingen smart TV? Då kan du också ansluta din smartphone eller surfplatta till din TV via Chromecast. På så sätt kan du direkt streama till din TV. Allt du behöver är en stabil internetanslutning och en Chromecast.