Google Chromecast
 Har du Google Chromecast? I så fall är det möjligt att se dina favoritfilmer, serier och talare på din TV.

1. Säkerställ att din TV är på och att du har valt rätt HDMI.
  2. Välj videon på din enhet.
  3. På skärmen kommer du att se denna ikonen  Description: https://s3.amazonaws.com/cdn.freshdesk.com/data/helpdesk/attachments/production/48017528323/original/-8CzYF2kZvMZ40Me8WabbRM-tBhkur919g.png?1575111886 klicka på ikonen och välj din Google Chromecast.
  4. Om du börja spela filmen nu, kommer den synas på din TV skärm.

Apple Airplay

Du kan använda Apple Airplay, om du har en Apple enhet. När du anslutit din Apple enhet till Apple Airplay kan du också kolla på din video via TVn.

HDMI cable

Om du har en HDMI-kabel och en HDMI port i din dator är det lätt att få din dator skärm att visas på din TV. Du behöver bara koppla in kabeln.

Tyvärr går det inte att se på NFN med Chromecast 1, Playstation, Xbox (etc.), Chromecast Build-in, smart tv webbläsare och Android tv-boxar.