Hur kan jag titta med Google ChromeCast?

Har du Google Chromecast? Då kan du också spela dina favoritfilmer, serier och högtalare direkt på din TV. New Faith Network fungerar bara från versiona två av Google Chromecast.

1. Se till att din TV är påslagen och att du valt den HDMI-kanal som motsvarar HDMI-porten där du satte in Chromecast.

2. Välj filmen du vill se på din mobil/surfplatta eller laptop.
3. I videospelare ser du Chromecast-ikonen. Klicka på denna ikon och välj din Google Chromecast.

4. Så snart du startar en film eller serie börjar den omedelbart spelas upp på din TV.