Ne pare rău să vă vedem plecând. Înainte de a continua, vă rugăm să vă asigurați că ați anulat abonamentul. După ce ați primit emailul de confirmare a anulării, puteți urma pașii de mai jos pentru a vă șterge contul:
- Accesați site-ul nostru și autentificați-vă.
- Faceți clic pe pictograma profilului (cerc) din colțul ecranului.
- Selectați Cont.
- Navighați la detaliile contului.
- Faceți clic pe Gestionează setările.
- Faceți clic pe butonul Șterge contul din colțul din dreapta jos a detaliilor contului.
- Bifează căsuța pentru a confirma că dorești să ștergi contul și datele.
- În final, apasă butonul Șterge Contul pentru a finaliza procesul.
După ce ai finalizat anularea, vei fi deconectat din cont. Dacă vrei să fii sigur că ai închis cu succes contul, poți încerca să te conectezi. Dacă emailul nu mai este recunoscut, contul tău a fost închis.
Dacă întâmpinați probleme la ștergerea contului, contactați-ne prin pictograma plicului sau la info@newfaithnetwork.com.