New Faith Network bekijken op een computer

Voor laptops hebben we helaas geen eigen app. Daarom is de aanbevolen manier om New Faith Network op je computer te bekijken eenvoudig via de website. De makkelijkste manier om New Faith Network op je computer te openen, is rechtstreeks via de website.

Stap 1. Open een webbrowser: Start je computer en open een webbrowser. We raden aan om Google Chrome of Safari te gebruiken.

Stap 2. Ga naar www.newfaithnetwork.com: Typ dit webadres in de adresbalk van je webbrowser en druk op "Enter".

Stap 3. Log in of maak een account aan: Als je al een account hebt, log dan in met je e-mail en wachtwoord. Anders kun je een account aanmaken door de instructies op het scherm te volgen.

Stap 4. Kies een video: Blader door de beschikbare video's en klik op degene die je wilt bekijken.

Veel kijkplezier!