Streamen naar je Televisie

Als je een streamingapparaat hebt, kun je eenvoudig onze films op je tv bekijken. In deze tutorial laten we je zien hoe je met een Chromecast New Faith Network-content naar je televisie kunt streamen. Laten we beginnen!

Stap 1: Zorg ervoor dat je streamingapparaat is geïnstalleerd en ingesteld.
Stap 2: Zorg ervoor dat je Smart TV en het streamingapparaat (bijv. smartphone of tablet) zijn verbonden met hetzelfde Wi-Fi-netwerk.
Stap 3: Open de New Faith Network-app op je streamingapparaat.
Stap 4: Zoek het stream-icoon in de app en tik erop.
Stap 5: Kies je televisie/Chromecast uit de lijst met beschikbare apparaten om naartoe te streamen.
Stap 6: De New Faith Network-content wordt nu weergegeven op je televisiescherm.
Stap 7: Gebruik de afspeelbedieningen op je streamingapparaat om de inhoud te beheren.
Stap 8: Stop met streamen door terug te keren naar de app op je streamingapparaat en op het stream-icoon te tikken. Kies "Stoppen met streamen" om het te beëindigen.