New Faith Network kijken op overige Televisies

Heb je een televisie van een ander merk dan degenen die hierboven zijn genoemd? Je kunt proberen onze app te vinden in de winkel waar je normaal gesproken apps downloadt. Als je de app daar niet kunt vinden, betekent dit waarschijnlijk dat jouw televisie helaas niet werkt met onze app. Maar maak je geen zorgen, je kunt New Faith Network nog steeds op je laptop bekijken met andere opties:

Optie 1: Gebruik een streaming-apparaat:
Stap 1: Koop een streaming-apparaat.
Stap 2: Sluit het aan op je televisie via HDMI.
Stap 3: Installeer de New Faith Network-app op het streaming-apparaat, of stream via je telefoon.
Stap 4: Start de app en log in om te kijken.

Optie 2: Gebruik een HDMI-kabel:
Stap 1: Sluit een HDMI-kabel aan op je laptop/computer.
Stap 2: Verbind het andere uiteinde met je televisie.
Stap 3: Selecteer het juiste HDMI-ingangskanaal op je televisie.
Stap 4: Ga naar de New Faith Network-website op je laptop/computer en bekijk op je televisie.