New Faith Network kijken op je LG Televisie

Systeemvereisten
De New Faith Network app is beschikbaar voor de volgende besturingssystemen:

Versies van WebOS 4.0.0 en hoger

Wil je weten welke versie jij hebt? Ga naar de “Instellingen” en kijk dan bij “Systeem”

Aan de slag
Stap 1: Ga naar de Playstore van je apparaat en zoek de app van New Faith Network.
Stap 2: Download de app
Stap 3: Login met je e-mailadres en wachtwoord, of via de QR-code
Stap 4: Veel kijkplezier!

Tip: Voeg de app meteen toe aan je favorieten
1. Voeg de app toe aan je favorieten: De exacte stappen kunnen variëren afhankelijk van je TV model, maar meestal kun je op de optie "Toevoegen aan favorieten" of een vergelijkbare optie klikken of deze markeren als favoriet.
2. Bevestig de toevoeging: Mogelijk moet je de toevoeging bevestigen door op "Opslaan" of een vergelijkbare knop te drukken.
Ga terug naar het startscherm: Druk op de knop die je terugbrengt naar het startscherm van de TV.
3. Open je favorieten: Zoek meestal een specifieke sectie op het startscherm of in het menu van de televisie waar je je favorieten kunt vinden. De New Faith Network app zou daar moeten verschijnen.