New Faith Network kijken op je Apple Televisie

Systeemvereisten:
De New Faith Network app is beschikbaar voor de volgende besturingssystemen:

Versies van tvOS 12.4.1 en hoger

Wil je weten welke versie jij hebt? Ga naar de “Instellingen” en kijk dan bij “Systeem”

Aan de slag
Stap 1: Ga naar de Appstore van je apparaat en zoek de app van New Faith Network.
Stap 2: Download de app
Stap 3: Log in met je e-mailadres en wachtwoord, of via de QR-code
Stap 4: Veel kijkplezier!

Extra tip: voeg de app meteen toe aan je startscherm zodat je de New Faith Network app gemakkelijk kunt terugvinden, dit doe je zo:
Stap 1: Ga terug naar het startscherm: Zodra de app is gedownload en geïnstalleerd, kun je teruggaan naar het startscherm van de Apple TV door op de "Menu" knop te drukken (de bovenste linker knop op de afstandsbediening). De nieuwe app verschijnt nu op het startscherm.
Stap 2: Verplaats de app: Als je de app op een specifieke positie op het startscherm wilt hebben, selecteer je de app door erop te klikken en houd je de touchpad ingedrukt tot de app begint te wiebelen. Je kunt de app nu verplaatsen door de afstandsbediening te bewegen. Plaats de app op de gewenste positie en klik op de touchpad om de app daar te bevestigen.
Stap 3: Stop met wiebelen: Als je tevreden bent met de positie van de app, stop dan met wiebelen door nogmaals op de touchpad te klikken. De app blijft nu op die positie op het startscherm staan.