New Faith Network is op veel apparaten beschikbaar en afhankelijk van het type apparaat kan je onze New Faith Network app downloaden. Kijk hier onze video: ´Hoe download ik de app´

Downloaden van de New Faith Network app op smartphones en tablets
NFN kan worden gedownload via de app store van je apparaat. Om NFN te installeren, volgt u de onderstaande link voor uw apparaat vanaf uw smartphone of tablet.
Download NFN in de App Store
Download NFN in de (Google) Play Store

Hoe werkt de New Faith Network app?
Kijk hier onze instructie video´s : ´Hoe gebruik ik de app´ en ´Hoe werken alle functies op de app´.

New Faith Network op computers gebruiken
NFN is toegankelijk via uw internetbrowser door naar www.newfaithnetwork.nl te gaan en in te loggen of een nieuw account aan te maken.

New Faith Network gebruiken op andere apparaten
NFN heeft nog geen app voor Smart TV's, streaming mediaspelers, gameconsoles, settopboxen of Blu-ray-spelers. Hierdoor werkt NFN niet op deze apparaten. Echter kan je door middel van een Google Chromecast of Apple TV wel gebruik maken van NFN op het grote scherm.

Heb je problemen met de New Faith Network app?  Kijk dan op deze pagina!