Er zijn veel internetbrowsers waarmee je onze website kunt bekijken; we zijn graag voor veel klanten bereikbaar. De video's van New Faith Network zijn te bekijken met:
Google Chrome  Opera Apple Safari Microsoft Edge Mozilla Firefox

Helaas is het niet mogelijk om de video's te bekijken met:
Samsung browser  Internet Explorer

Wanneer deze browsers gebruikt worden, kan dit leiden tot foutmeldingen of veel laden/bufferen/haperen.

Goed om te weten:
Van de meestgebruikte browsers controleren we regelmatig of de website goed verschijnt op het scherm en of alles optimaal werkt.