Welke internet browser kan ik gebruiken?

Er zijn veel internetbrowsers waarmee je het aanbod op onze website kunt bekijken; we zijn graag voor veel klanten bereikbaar. De video's van New Faith Network zijn te bekijken met:

Google Chrome  Opera Apple Safari Microsoft Edge Mozilla Firefox

Op browsers als Samsung browser en Internet explorer kunnen wij geen garantie geven dat ons platform goed werkt, we raden daarom aan een van de bovenstaande te gebruiken

Samsung browser  Internet Explorer

Goed om te weten:

Van de meestgebruikte browsers controleren we regelmatig of de website goed verschijnt op het scherm en of alles optimaal werkt.