Hoe kan ik een film of serie downloaden?

Wanneer je over een premium maand of jaarabonnement beschikt is het mogelijk om een selectie van onze films te downloaden. Wanneer het downloaden van  deze films voltooid is kun je deze films ook bekijken zonder internetverbinding.

Om een film te downloaden selecteer je deze film en klik je op de download  knop

Vervolgens zal deze film gedownload worden. Wanneer dit voltooid is zie je het volgende symbool       de download is voltooid.

Je kunt al jouw gedownloade films vinden door op het pijltje te klikken onder in de app.

Na het downloaden van een film, blijft deze 30 dagen voor jouw beschikbaar of totdat deze film verwijderd wordt van het platform.

Tip: Ga je naar het buitenland op vakantie en wil je je favoriete films meenemen? Download ze dan voor je vertrek!

Je kunt ook zelf de films verwijderen, dit kun je doen door op verwijderen te drukken of door gebruik te maken van de verwijder alles functie. Wanneer je deze knop gebruikt zullen alle films tegelijk van jouw apparaat worden verwijderd, deze knop kun je vinden in de instellingen van de app.

Disclaimer: Niet elke film of serie is downloadbaar. Dit in verband met de rechten en licenties van onze content.

Lukt het niet? Je kunt contact met ons opnemen door op de envelop te klikken.