Wat is New Faith Network?

New Faith Network (NFN) is een uniek interactief online platform dat een brug slaat tussen het geloof en ons dagelijkse leven. Het platform heeft een breed, kwalitatief en actueel aanbod van inspirerende verhalen, sprekers, films, thema-video’s en series. Uit Nederland en uit de rest van de wereld. Geheel reclamevrij.

New Faith Network is 24 uur per dag beschikbaar op je computer, laptop, smartphone en tablet. Op onze webpagina www.newfaithnetwork.com en de app die je hier kan downloaden.

Binnenkort ook beschikbaar op tv met de SMART Tv App. Maar nu kan je al genieten van de films en series op je tv via Apple Airplay en Google Chromecast.