Wat zijn de verschillen tussen een Premium en een Basic abonnement?

Op het moment dat je een account aanmaakt op New Faith Network, heb je de keus tussen een Premium en Basic abonnement.

Het Premium abonnement biedt functies die niet beschikbaar zijn in het Basic abonnement, deze functies zijn als volgt.

Gebruikersprofielen:
Je kunt nu tot 4 profielen aanmaken op één abonnement. Dat betekend dat je jouw abonnement kunt delen met anderen. Om te zorgen dat iedereen een gepersonaliseerde ervaring heeft, heeft elk profiel een eigen ‘Favorieten’ en ‘Verder kijken’ lijst.

Download to go:

Je kunt nu ook een selectie van onze films en series op jouw telefoon of tablet downloaden.

Op deze manier kun je zo overal altijd bekijken, ook zonder verbinding met het internet.

Hulp nodig? Je kunt contact met ons opnemen door op de envelop te klikken.