Gegevens wijzigen:
Je gegevens kun je wijzigen op de pagina met je profiel instellingen. Je profielinstellingen vind je rechts bovenin. Klik op 'wijzigen' bij 'persoonlijke gegevens'. Je kunt nu je gegevens wijzigen. Lees meer uitleg

Wachtwoord vergeten

Je kunt je wachtwoord wijzigen bij je profiel instellingen. Je profiel instellingen vind je rechts bovenin. Ben je jouw wachtwoord vergeten, vraag dan een nieuwe aan door in het inlogscherm te klikken op het linkje ‘wachtwoord vergeten’. Lees meer uitleg

Opzeggen:
Wil je opzeggen of je account stoppen? Ga naar je profiel instellingen pagina. Je profielinstellingen vind je rechts bovenin. Klik op ‘wijzigen' bij ‘abonnement’. Je kunt dan stoppen. Lees meer uitleg