Slik ser du New Faith Network på din Android-telefon/nettbrett

Systemkrav:

New Faith Network-appen er tilgjengelig for følgende operativsystemer:

Android-versjoner 7.0 og nyere

Vil du vite hvilken versjon du har? Gå til "Innstillinger" og sjekk under "Om telefonen" eller "Programvareinformasjon."

Kom i gang

Trinn 1: Åpne Google Play Butikk på enheten din og søk etter New Faith Network-appen.

Trinn 2: Last ned appen.

Trinn 3: Logg inn med e-postadresse og passord, eller ved å skanne den vedlagte QR-koden.

Trinn 4: Begynn å nyte innholdet!

Pro tips: Legg til appen på startskjermen for enkel tilgang.

Trinn 1: Gå tilbake til startskjermen din: Når appen er lastet ned og installert, kan du gå tilbake til startskjermen på Android-enheten din ved å trykke på "Hjem"-knappen.

Trinn 2: Omorganiser appen (valgfritt): Hvis du vil plassere appen på en bestemt plassering på startskjermen, tapper du på appikonet og holder det nede til det begynner å bevege seg. Du kan nå dra appen til ønsket plassering på skjermen. Når du er fornøyd med plasseringen, slipper du fingeren for å låse den på plass.

Trinn 3: Avslutt redigeringsmodus (hvis aktuelt): Hvis du har omorganisert appen og vil lagre den nye posisjonen, tapper du enkelt hvor som helst på skjermen utenfor appen for å avslutte redigeringsmodus. Appen vil nå bli værende i sin nåværende posisjon på startskjermen.