Slik ser du New Faith Network på din iPhone/iPad

Systemkrav:

New Faith Network-appen er kompatibel med følgende operativsystemer:

iOS-versjoner 12.4.1 og nyere

Ønsker du å vite hvilken versjon du har? Gå til "Innstillinger" og sjekk under "Generelt" -> "Om."

Kom i gang

Trinn 1: Åpne App Store på enheten din og søk etter New Faith Network-appen.

Trinn 2: Last ned appen.

Trinn 3: Logg inn med e-postadresse og passord, eller ved å skanne den vedlagte QR-koden.

Trinn 4: Begynn å nyte innholdet!

Pro tips: Legg til appen på startskjermen for enkel tilgang.

Trinn 1: Gå tilbake til startskjermen: Etter at du har lastet ned og installert appen, kan du gå tilbake til startskjermen på iPhone eller iPad ved å trykke på "Hjem"-knappen.

Trinn 2: Flytt appen: Hvis du vil plassere appen på en bestemt plassering på startskjermen, trykk og hold appikonet til det begynner å riste. Du kan nå flytte appen ved å dra den til ønsket plassering på skjermen. Når du er fornøyd med plasseringen, trykker du hvor som helst på skjermen for å låse den på plass.

Trinn 3: Avslutt redigeringsmodus: For å stoppe ristingen og lagre appens plassering, trykker du enkelt på "Ferdig"-knappen øverst til høyre på skjermen. New Faith Network-appen din vil nå være der du plasserte den på startskjermen for rask og enkel tilgang.