Hvordan se New Faith Network på en datamaskin

For bærbare datamaskiner har vi dessverre ikke vår egen app. Derfor er den anbefalte måten å se New Faith Network på datamaskinen din enkelt og greit gjennom nettsiden. Den enkleste måten å få tilgang til New Faith Network på datamaskinen din er direkte gjennom nettsiden.

Trinn 1. Åpne en nettleser: Start datamaskinen din og åpne en nettleser. Vi anbefaler å bruke Google Chrome eller Safari.

Trinn 2. Gå til www.newfaithnetwork.com: Skriv denne nettadressen inn i adressefeltet i nettleseren din og trykk "Enter".

Trinn 3. Logg inn eller opprett en konto: Hvis du allerede har en konto, kan du logge inn med e-post og passord. Ellers kan du opprette en konto ved å følge instruksjonene på skjermen.

Trinn 4. Velg en video: Bla gjennom de tilgjengelige videoene og klikk på den du vil se.

Nyt visningen!