Appen fungerer ikke. Hvordan kan jeg se på New faith Network?

Ser du på New faith Network via appen, men denne virker ikke? Ikke noe problem, det er andre måter du kan se New Faith Network på.

Klikk her for mer informasjon om de forskjellige måtene å se på New Faith Network.

Vår kundeservice er her for å hjelpe deg visst du trenger hjelp.

Du kan nå se New Faith Network på de aller fleste Smart-Tver, Prøv det ut!