Kan jeg se New Faith Network på smart-tv-en min?

Vi jobber hardt så du kan kan se New Faith Network på din Smart-TV via en smart TV-app så snart som mulig. Vi regner med å ha appen klar sommeren 2020.

Appen vil være tilgjengelig for følgende TVer: LG, Samsung, Apple TV og Android TV.

Følg med på nyhetsbrevet vårt for mer informasjon og oppdateringer om den eksakte datoen.

Er du nysgjerrig på hvordan smart-TV-appen vår vil se ut? Ta en sniktitt nedenfor.

Vil du se New Faith Network på storskjerm nå? Det er mulig, for eksempel ved å bruke Chromecast eller Apple Airplay.

Vi forklarer hvordan du kan gjøre det her: Hvordan kan jeg se New Faith Network på TV?