Dessverre kan ikke vi forandre medlemsskapet ditt til et annet et.

Det beste å gjøre er å avlyse medlemskapet ditt. Etter at medlemskapet er avsluttet kan du velge et nytt medlemskap i profil-innstillingene dine. En ny verifikasjon av transaksjon er nødvendig.

I profil-innstillingene dine kan du velge et nytt medlemsskap.

På siden hvor du velger medlemsskap kan du velge et annet type medlemsskap.

Dersom du fremdeles har spørsmål, vennligst kontakt vår kundeservice ved å klikke på konvolutt-knappen!