Hvor mye koster New Faith Network?

New Faith Network tilbyr eksklusiv tilgang til alle tjenester og videoer på plattformen. Du kan velge mellom et månedlig abonnement eller et årlig abonnement.

• Et månedlig abonnement har en fast pris på 79 kr per måned.
  • Et årlig abonement koster 790 kr for den totale perioden.

Beløpet blir belastet på forhånd, noe som betyr at beløpet blir trukket den 14. dagen i prøveperioden. Hvis du for eksempel starter et abonnement 1. januar 2020, debiteres beløpet 14. januar 2020.

Abonnementet kan kanselleres månedlig, men du kan fortsatt glede deg over New Faith Network de resterende dagene du har betalt for. Det resterende antall dager kan du finne i profilen din under "Abonnement".