Om du vil avslutte ditt abonnement, følg disse stegene:

Mobil/nettbrett:

Steg 1: Logg inn på din konto.

Steg 2: Klikk på «profil» oppe til venstre, så ser du «Mitt abonnement» til høyre.

Steg 3: Bla deg nedover. Klikk på «Endre» til høyre på din kontoside.

Steg 4: Klikk på «Avslutt abonnement»

Steg 5: Klikk på «Ja, jeg er sikker»

Steg 6: Du har nå avsluttet ditt abonnement på New Faith Network, men du er alltid hjertelig velkommen tilbake.

PC/Laptop:

Steg 1: Logg inn på din konto.

Steg 2: Klikk på «profil» oppe til venstre, så ser du «Mitt abonnement» til høyre.

Steg 3: Bla deg nedover. Klikk på «Endre» til høyre på din kontoside.

Steg 4: Klikk på «Avslutt abonnement»

Steg 5: Klikk på «Ja, jeg er sikker»

Steg 6: Du har nå avsluttet ditt abonnement på New Faith Network, men du er alltid hjertelig velkommen tilbake.