Hvorfor kan jeg ikke se i utlandet?

New Faith Network kan sees i Nederland, Belgia, Luxembourg, Storbritannia, Irland, Norge og Sverige. Hvis du bor i et av disse landene, kan du se New Faith Network.

Bor du i et annet land? Da er det dessverre ennå ikke mulig å se New Faith Network.

Hjemmesiden vår www.newfaithnetwork.com er tilgjengelig, men når du klikker på en video, vises kun et bilde og ingen avspillingsknapp.

Vi jobber hardt for å utvide til andre land, slik at du også kan glede deg over filmer og serier på ferie.